Verhuizen op latere leeftijd valt niet mee. Daarom is het goed dat er buiten de emotionele factoren en de gemengde gevoelens om naar een verzorgingstehuis te gaan , toch een betrouwbare partner is om uw verhuizing aan toe te vertrouwen.

Wij nemen al uw zorgen uit handen en bespreken graag met u alle mogelijkheden, uw verhuizing zal verlopen zoals u dat wenst!

Uw verhuizing geregeld van A tot Z door ons speciaal seniorenteam.

  1. geduld en respect voor de klant
  2. duidelijke offerte, zonder verrassingen achteraf
  3. scherpe prijs met extra korting voor senioren
  4. kennispartner voor al uw vragen

Dieleman – Leendertse is de expert voor Senioren verhuizingen.

Veel zorg instellingen mogen wij tot onze vaste klanten rekenen.

Wij zijn dus zeer bekend met de nieuwe situatie.

Door onze intensieve samenwerking met serviceflats, bejaardenhuizen, verzorgingstehuizen en aanleunwoningen weten wij dat er veel vraag is naar hulp bij verhuizen.

Het is van groot belang dat er onmiddellijk een huiselijk gevoel ontstaat in uw nieuwe woning en dat er in deze periode van grote verandering een gevoel van leegte en vraagtekens vervangen wordt door opnieuw “thuisvoelen”.

Met ons speciaal team van geduldige verhuizers is dat voor u snel en efficient geregeld.

Wij hebben dan ook onze diensten uitgebreid met een totaalpakket, speciaal voor senioren.

U stelt zelf, of met uw familie samen wat u door ons wil laten doen en u belast hierdoor niemand met extra lasten :

  • Wij helpen u graag met professionele hulp bij het inpakken en uitpakken.
  • Het afhalen en ophangen van gordijnen
  • Het op de plaats zetten van alle meubels
  • Afkoppelen en aankoppelen van elektrische apparatuur, zoals ijskast en wasautomaat
  • Ook alle andere zaken die u door ons wilt laten regelen, zijn bespreekbaar, denk maar aan het leeg en schoon achterlaten van uw huis, of contacten regelen met een schilder-of klusbedrijf, etc.

Met seniorenflats en seniorenhuizen wordt van tevoren in overleg een verhuisdatum vastgesteld, wij nemen echt alle zorgen uit handen.

Huizen leeghalen: professionele ondersteuning voor een stressvrije ervaring

Efficiënte oplossingen bij verhuizingen en sterfgevallen

Verhuizen of het overlijden van een naaste brengt veel taken met zich mee, waarbij het leeghalen van de woning vaak prioriteit heeft. Deze moet snel worden opgeleverd aan de betreffende partijen, zoals een makelaar of verhuurder. Professionele hulp kan hierbij uitkomst bieden.

Maatwerk service: zorgvuldige afhandeling

Bij het leeghalen van een woning is het van belang om zorgvuldig te werk te gaan. Sommige items dienen te worden behouden, terwijl andere worden verwijderd. Een professioneel team kan helpen bij het selecteren, verpakken en transporteren van persoonlijke bezittingen, met aandacht voor uw specifieke wensen.

Compleet servicepakket: van opruimen tot oplevering

Naast het leeghalen van de woning, kan een professioneel team ook zorgen voor een complete opleveringsservice. Dit omvat het verwijderen van vloerbedekking, herstellen van eventuele schade aan muren en het grondig reinigen van alle ruimtes, waardoor de woning gereed is voor nieuwe bewoners.

Kies voor gemak en deskundigheid

Professionele ondersteuning bij het leeghalen van een woning kan veel stress en zorgen wegnemen tijdens een toch al moeilijke periode. Overweeg om een gespecialiseerd team in te schakelen om deze taken efficiënt en zorgvuldig uit te voeren.

Bel ons : 0114-313034

Vaak kunnen niet al uw spulletjes mee verhuizen. Daarom stellen wij u in de mogelijkheid om gebruik te maken van  1 maand gratis opslag .