De continuïteit van uw organisatie staat bij ons als verhuisbedrijf centraal.

Iedere vertraging veroorzaakt kosten en ergernis. Dieleman-Leendertse staat voor “relaxed verhuizen”, ook voor u als bedrijf.

Tijd is geld .

Uw bedrijfsprocessen mogen niet of nauwelijks stilliggen .

Dieleman-Leendertse Verhuizingen kan op korte termijn en met een efficiente aanpak zorgeloos uw kantoor- of projectverhuizing voor u realiseren door :

  • glasheldere afspraken
  • een gespecifieerde offerte
  • een goede voorbereiding
  • een duidelijk draaiboek
  • een gedegen verhuisplan
  • een gecertificeerd projectleider
  • vakkundig en ervaren personeel

Soorten bedrijfsverhuizingen :

Bedrijf of kantoor

Een bedrijf of kantoor dat dient te verhuizen, kan niet zomaar haar deuren sluiten.

Met een gedetailleerde planning kunnen wij als projectverhuizers er voor zorgen dat uw personeel zo lang mogelijk kan doorwerken en kunt u uw klanten toch optimaal van dienst blijven.

Indien u dit wenst stellen wij een draaiboek voor u samen en neemt onze projectleider de coördinatie van de verhuizing uit handen.

Door onze ervaring en routine werken onze professionele verhuizers snel, zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de gehele verhuisoperatie.

School

Bij de verhuizing van een school dienen de lessen en de leerlingen zo weinig mogelijk hinder te ondervinden.

Dieleman-Leendertse beschikt dan over een team van vakkundige verhuizers die voor u als onderwijsinstelling er zorg voor draagt dat alles verloopt via een perfecte planning.

Als u dat wenst, leveren wij maatwerk. Wij plannen de verhuizing zoveel mogelijk buiten de lestijden of in de vakanties.

Met minimale kosten en een perfect eindresultaat garanderen wij u dat u méer dan tevreden zult zijn over onze verhuis-service.

Ziekenhuis of zorginstelling

Met onze speciale mensgerichte aanpak, waarbij er veel aandacht dient gegeven te worden aan kwetsbare of zieke mensen uit onze maatschappij, garanderen wij u een perfecte organisatie.

Een ervaren projectmanager bespreekt samen met u alle voorkomende werkzaamheden. Er wordt een verhuisplan tot in detail voor u opgesteld. En onze coördinator begeleidt en adviseert u bij het hele verhuistraject.

De zorg die u aan uw patienten geeft, willen wij u graag geven gedurende de verhuisperiode. En dit alles tegen een uiterst gunstig tarief.

Bibliotheek of archief

Een verhuizing van een bibliotheek of een archief is een specifieke vorm van verhuizing.

Er dient met heel veel precisie en punktualiteit gewerkt te worden.

Een perfecte voorbereiding is van essentieel belang.

Zo verzorgen wij voor u demontage en montage van boekenkasten of archiefstellingen.

Wij regelen het opvolgend in- en uitpakken van uw archief .

Wij zorgen dat alle boeken opnieuw op de plank staan.

Met behulp van speciale archiefdozen zijn uw vertrouwde gegevens goed beschermd en perfect beveiligd .

Gaat u bedrijf verhuizen of bent u geïnteresseerd in de werkwijze van onze aanpak, klik dan hier voor een vrijblijvende offerte of bel ons op 0114-313034